Hotstone massage

Hotstone massagelogo-medialis-eindresultaat-image

 

Een hotstonemassage is, zoals het woord al zegt, een massage met warme stenen.

hotstone massageDe temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt zal om en nabij de 40-45 graden liggen. De Hotstonemassage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de eeuwen heen glad gepolijst zijn.

Eerst worden er een aantal stenen op en naast u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en hebben een ontspannende werking. Vervolgens wordt het lichaam ingesmeerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid, dit kan een neutrale olie of een aromatische olie zijn. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkende bewegingen.

De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De massage kan gedaan worden met behulp van hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte aan is.

Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) is het mogelijk dieper in het spierweefsel komen wat de massage veel effectiever maakt. Een hotstonemassage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam weer in balans brengen.

De hotstonemassage is vooral geschikt voor / bij:hotstone massage

  • spanningen
  • stress
  • spierproblemen
  • gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose
  • luchtwegaandoeningen
  • slechte doorbloeding

Mensen die gewoon willen relaxen of hun lichaam willen vertroetelen.

Deze massage is echt een aanrader.